Cele mai importante tendințe în materie de pantofi de damă pentru toamna 2022

Cele mai importante tendințe în materie de pantofi de damă pentru toamna 2022

Cele mai importante tendințe în materie de pantofi de damă pentru toamna 2022

Toamna este aici, iar odată cu ea vine un nou sezon de modă și tendințe. Dacă doriți să vă actualizați garderoba de pantofi, iată câteva dintre tendințele de top în materie de pantofi de damă pentru toamna 2022:

Cizme statement: În acest sezon, cizmele fac o declarație cu culori îndrăznețe, imprimeuri și ornamente. Căutați modele cu tocuri groase, detalii cu catarame și accente de franjuri pentru a adăuga un pic de dramatism ținutelor dvs.

De inspirație occidentală: Tendința Western este încă în plină desfășurare, cu cizme de cowboy, mules și alte stiluri inspirate de Vestul Sălbatic. Căutați cizme cu vârfuri ascuțite și broderii complicate, sau mules cu tocuri suprapuse și cusături tip whipstitching.

De inspirație atletică: Adidașii nu mai sunt doar pentru sala de sport. În acest sezon, caută adidași eleganți în culori strălucitoare, finisaje metalice și imprimeuri îndrăznețe pentru a adăuga o notă sportivă ținutelor tale.

Pantofi cu șireturi: Apartamentele cu șireturi sunt o opțiune versatilă și confortabilă pentru ținutele de zi cu zi. În acest sezon, căutați modele cu vârfuri pătrate, curele la gleznă și tălpi groase pentru o variantă modernă a apartamentului clasic.

Metale strălucitoare: Metalele sunt o tendință fierbinte pentru toamna 2022, cu argint, auriu și bronz care apar pe orice, de la cizme la adidași și tocuri. Căutați finisaje cu strălucire ridicată și accente oglindite pentru a adăuga o notă de farmec ținutelor dvs.

Indiferent care este stilul tău personal, există o mulțime de opțiuni la modă în materie de pantofi de damă pentru toamna 2022. Actualizează-ți garderoba de pantofi și ieși în stil în acest sezon!