Tendințe pantofii pentru bărbați 2022- 2023

Tendințe pantofii pentru bărbați 2022- 2023

Care sunt pantofii de tendință pentru bărbați în 2022-2023? Ne-am uitat în jur și am reunit cele mai importante tendințe în materie de încălțăminte pentru bărbați pentru tine. Aruncă o privire la selecție poate că noul tău pantof preferat va fi și el acolo.

 

Adidași futuristici la modă
În ultimii ani, bărbații conștienți de tendințe au optat pentru „Ugly Sneaker” sau „Dad Sneaker”, în 2022- 2023 va fi Futuristic Sneaker – care reprezintă o dezvoltare ulterioară a celor menționate mai sus. Cu cât talpa este mai groasă, cu atât combinația de culori este mai colorată și designul mai futurist-cubist, cu atât adidașii sunt mai populari.
    Diesel Fabric H-Padola Hsb W Sock Sneakers

Diesel Fabric H-Padola W Sock Sneakers

MERRELL Sneakers Alpine Sneaker J000605 Multi

MERRELL  Alpine Sneaker J000605

 PUMA Fusion Nitro Eggshell Black

CUMPARA 

    New Balance 997 Trainers 

 

Pantofi sport HUGO BOSS Aurii 

 Pantofi Cloudsurfer 6 54.99218 FrostFlame

 

Cizme la modă cu șireturi

Cizmele aspre cu șireturi ne-au ajutat să trecem iarna în siguranță. Dar tendința cizmelor cu șireturi va rămâne cu noi pe tot parcursul anului în 2022-2023. Fie că sunt pantofi de munte super solidi de la Moncler sau Dr. Martens  , clasici de la Timberland și Dr. Martens , sau versiunile mai ușoare ale Fila sau Columbia : cizmele cu șireturi sunt cu siguranță în lista noastră de pantofi pentru bărbați must-have pentru 2022-2023.

  

  Ghete Moncler               

 

  Bocancii Dsquared2  

 

            Ghete Dr. Martens                      

Ghete Columbia     

      Ghete Fila       

 

               Ghete Timbarland

Pentru mai multe modele de pantofi intrati pe pantofsuperb.ro care este catalogul tău online de încălțăminte multibrend. Pentru dama, bărbați și copii. Pantofi sport originali,pantofi barbati,pantofi casual dama,pantofi dama eleganti,pantofi comozi,pantofi sport,pantofi mireasa, cei mai frumosi pantofi și orice tip de încălțăminte. La cel mai bun preț de la mai multe magazine online.